1.11.22

Jäsentiedote 1.11.2022

Hei,

marraskuu on alkanut. Syyskuun ja lokakuun kuukausitapaamisissa on väkeä saatu kokoon. Olemme saaneet kuunnella inspiroivia ja kiinnostavia luennoitsijoita. Seuraavaksi suuntaamme joulukuuhun, yhdistyksen pikkujouluihin.    


Pikkujoulut 3.12.2022

Pikkujoulujen ajankohta muuttui ja niitä vietetään lauantaina 3.12.22. Pääsemme pikkujoulutunnelmaan Kovelahden Nousulassa Ikaalisissa. Osoite: Välikyläntie 21, 39610 Kovelahti. 

Klo 13.00 yhdistyksen puheenjohtaja lausuu tervetulosanat. Tämän jälkeen yhdistyksemme jäsen Anna-Liisa Oksa kertoo Kovelahdesta. Hän kuuluu Kovelahden kyläseuraan. 

Klo 13.30 on pikkujouluruokailu. Tarjolla on caeser-salaattia, rosollia+kastike, punakaali-omena-coleslawia, savulohipasta-salaattia, graavilohta+tillisinappi-kastiketta, himosilakoita, keitettyjä perunoita, burgundin härkää, lanttu- ja perunalaatikkoa, hunajarosmariini-porkkanoita, joululimppua/hiivaleipää sekä levitteet ja ruokajuomat. 

Klo 14.45 yhdistyksemme jäsen, osa-aikaikaalilainen Riitta Vira kertoo, miten syntyi kirja Haapimaasta: tarvittiin sukututkimusta, historiaa, muistoja, intoa ja epätoivoa. 

Kirjan voi ostaa paikanpäältä hintaan 25 e. Riitta Viralla on mukana kirjoja 5 kpl:tta. Kirja on mahdollista myös ostaa samaan hintaan Ikaalisten kirjakaupasta. 

Pikkujouluissa on myös arpajaiset. Lopuksi nautimme hyvästä seurasta sekä kahvittelemme joulutortun ja karpalokinuski-juustokakun kera. 


Kuukausitapaamiset 2023

Ensi vuoden kuukausitapaamisista on tulossa tarkemmin tietoa alkuvuoden puolella. Ajankohdat ovat kuitenkin tiedossa: 

21.1, 25.2, 25.3 vuosikokous, 29.4 ja 27.5


Ikaliini 26

Ikaliini-lehteä työstetään parhaillaan. Lehteen mahtuisi vielä juttuja ja kuvia. Aineistoa voi lähettää marraskuun aikana yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen: ikaalisten.sukututkijat@gmail.com. Lehti ilmestyy tammikuulla 2023.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti