13.9.20

Jäsentiedote

 Tervehdys.

Nyt olemme virittelemässä toimintaamme uudelleen.

Syksyn ensimmäinen kuukausitapaaminen on lauantaina 26.9.2020. Yhdistyksemme jäsen Timo Yli-Pietilä kertoo virtuaalimatkasta esivanhempiensa maille. Hyppää mukaan matkalle hänen esivanhempiensa kotiseuduille. Toistensa luokse heillä oli linnuntietä matkaa lähes 600 km itä-länsisuunnassa silloisessa Suomessa. Nykyään tämä matka taittuu jo aika kätevästi tehtyjä sukututkimuksia ja netin polkuja seuraillen.


Seuraava kuukausitapaaminen on lauantaina 24.10.2020Juha-Pekka Vuorela Tarvasjoelta avaa meille netin sukupuupalveluita.

Kuukausitapaamisiin kokoonnumme Ikaalisissa Aito Säästöpankin kokoustilassa, Vanha Tampereentie 18-20. Kahvi on valmiina ja kirjasto auki klo 12 lähtien. Kahvimaksu on 2,00 €, jolla korvataan kokoustilan vuokraa ja kahvikuluja.
Esitelmä alkaa klo 13.


Tervetuloa!


Tulethan tilaisuuksiin vain terveenä. Käsihygieniasta ja turvaväleistä on huolehdittava. Paikalla on saatavilla maskeja ja käsidesiä.

 

Pikkujoulua vietämme 28.11.2020, mikäli koronatilanne sen sallii. Silloin yhdistyksen pj Mauri Rönni kertoo Poltinkosken Käkelästä, metsään perustetusta torpasta golfkentäksi puolessatoista vuosisadassa. Tästä tulee myöhemmin syksyllä lisätietoa.

 

Ikaliini 24:  Lehti ilmestyy ensi tammikuulla. Jos sinulla on tarjota lehteen sisältöä, ota yhteyttä johtokunnan jäseniin tai ilmoita yhdistyksen sähköpostilla. Aineiston tulee olla valmiina lokakuun loppuun mennessä.

 

Muistathan päivittää yhteystietosi, mikäli niihin on tullut muutoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti